Advertisement

Meditatie Rugăciune de Dezlegare si Eliberare - Divorț Energetic ✂️

Meditatie Rugăciune de Dezlegare si Eliberare - Divorț Energetic ✂️ Poate o sa va intrebati de ce aveti nevoie de aceasta meditatie-rugaciune?!
Va este de folos :

Cand vreti sa parasiti anumite grupuri spirituale si nu puteti pleca, ceva va tine legati,ruptura facandu-se mai usor si delicat

Cand in relatia in care sunteti pluteste despartirea si nimeni nu ia nici o hotarare

Cand aveti persoane langa voi care pur si simplu va vampirizeaza si nu sunteti in stare sa faceti alti pasi in acest sens

Dupa un divort urat, care s-a lasat cu amintiri traumatizante pentru tine ,practică aceasta meditatie - rugaciune pentru linistea si dezlegarea ta de trecutul de,tot ce a fost si nu mai este prezent acum in viata ta.


Divortul energetic din relatiile anterioare:

1.Unii oameni mai pastreaza un program ascuns in care cred ca ei mai sunt casatoriti cu persoanele de care sunt divortati sau separati fizic. 

2.In cazul in care persoanele au fost foarte mult atasate, la nivel de subconstient, ele inca mai cred ca sunt "casatorite".

3.Veti fi surprinsi sa observati cati oameni au ramas agatati in atasamentul lor energetic, de persoanele cu care au fost casatoriti.


Recomand ca aceasta meditatie-rugaciune sa fie facuta cu o lumanare aprinsă timp de 40 de zile consecutiv, aducand in atentia ta persoana, grupul,posibil un loc de muncă in care te simti legat,situatia ce se vrea dezlegata....


Te astept cu alte materiale interesante pe acest canal de Youtube!
NOTA : pentru un efect maxim, asculta meditatiile ghidate la casti audio.🎧


Bucurati-va de viata in fiecare clipa!


Pozele sunt obtinute de la Pixabay.com free Muzica este free royalty - ZEN MEDITATION music- common creative license.

✂️

Post a Comment

0 Comments