Advertisement

Denisa, mesaj important! Iancu a picat testul! Intentiile ei au iesit la iveala! Iancu nu o crede!

Denisa, mesaj important! Iancu a picat testul! Intentiile ei au iesit la iveala! Iancu nu o crede! Denisa, mesaj important! Iancu a picat testul! Intentiile ei au iesit la iveala! Iancu nu o crede!
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Puterea dragostei (25.11.2019),power of love,trecut,Catalin a declarat ca Deea i-a cam picat cu tronc!,Ricardo,fiert la foc mic!,Catalin a patruns in barlogul leilor!,Il va alege Deea pe el sau va ramane alaturi de Ricardo?,Razboi crut!,Livian a decis sa raspunda acuzatiilor Andreei,Ti-ai inceput activitatea la 16 ani!,Denisa,mesaj important!,Iancu a picat testul!,Intentiile ei au iesit la iveala!,Iancu nu o crede!,

Post a Comment

0 Comments